понедељак, 24. новембар 2014.

Mapa želja ispuniće svaku Vašu želju! Kako napraviti mapu želja.

карта-желаний1Mapa zelja, ili kako je jos nazivaju, Mapa blaga – jedinstven put (po feng Shui) za ispunjenje najvaznjh zelja.
Potrebno je samo da postavite na Mapi zelja slike, koje su olicenje Vasih snova i vrlo brzo cete videti da Vase zelje pocinju da se ostvaraju. Kako to funkcionise? Zasto zelje pocinju da se ispunjavaju kao po magiji? Sve je vrlo jednostavno – stvaranje Mape zelje, usmerava Vasi misli u pravom smeru, mi ne samo da mastamo – mi mastamo sa namerom.
Kada pogledamo kartu, nasa podsvest vizuelno upija informacije i odmah aktivira mehanizam za aktivaciju cilja. 
Kao rezultat toga, nasi najvazniji snovi pocinju da se ostvaraju jedni za drugima. Ne verujete? Proverite...Femina Vam otkriva:
Kako i kada napraviti Mapu zelja?
Izaberite dan. Inace, svaki poduhvat najbolje je pocinjati na rastuci mesec. Obratite paznju na datume:
Povoljni mesecevi dani za stvaranje Mape zelja: 5,8,10,11.
Neutralni dani: 2,3,4,6,7,14.
Nepovoljni dani za izradu mapa: 9,12,13,15.

Stvorite atmosferu: izluftirajte sobu, ukljucite laganu muziku, ne dozvolite da Vas neko ometa, zaronite u „san“ i pocnite stvarati viziju sledece godine Vaseg zivota: kakva ste osba, kakva zelite da budete, sta cete da radite, gde cete da zivite, kolike cete da zaradjujute, sta cete kupiti, kakvi su Vasi planovi..Pocnite da zapisujete. Pisite sto je moguce jasnije. Pronadjite slike u casopisima, koje odredjuju i definisu Vase zelje. Slike nalepite na Vasu Mapu zelja, zabelezite datume (otprilike kad zelite ispunjenje svake zelje).

mapa zelja
Pravimo mapu zelja.
Uzmite list papira, moze i veci, recimo iz bloka br.5. Podelite na devet ravnih delova. Svaki deo obojite bojama po Feng shuiu. Pripremljene slike sa svojim zeljama lepite u odredjene delove Vase mape:
Centar: zdravlje. Ovde zalepiti svoju sliku, pozeljno da izgledate srecno i nasmejano na njoj.
Jugo-istok: novac, bogatstvo. Ovde nalepite slike, vezane za Vase zelje (slike novca, vile, jahte, auta, novog stana…) 
Jugo-zapad: ljubav, brak. Lepite sliku (slike), koje definisu Vase zelje u ovom delu mape.
Zapad: deca, kreativnost.
Severo-zapad: putovanja, ucenje
Sever: karijera
Severo-istok: znanje, mudrost
Istok: porodica.
Najboje je poceti od sredine i nastavite u smeru kazaljke na satu. 
Glavna stvar u ovom magicnom procesu da osetite radost, ljubav, srecu, zamislite da je Vasa zelja vec ispunjena i koliko ona vas cini srecnom. 
Savet: da biste unapredili svoje magicne zelje – na mapu lepite svoje slike. Na primer, ako zelite stan (u delu novac, bogatstvo), stavite u prozore ove slike lica clanova svoje porodice. Ispod svake slike preporucuje se napisati: na primer, „kupicu stan“ i staviti datum (opcionalno) kad zelite i planirate ispunjenje odredjene zelje. Samo nemojte biti nerealni.

mapa zelja



Kada ce se zelje ispuniti?
To zavisi od mnogih faktora. Neke zelje mogu biti ispunjene u roku od nedelju dana, neke u periodu od jedne do pet godina.
Pravila sam ovu kartu prosle godine i mogu Vam reci da su se 60% mojih zelja vec ispunile. A poznajem i ljude koji su napravili mape zelja i imaju samo pozitivne promene u svojim zivotima, jer se zelje zaista ispunjavaju. Samo treba verovati u to.
Zelim Vam srecu i neka svi Vasi snovi postanu java!
mapa blaga
Preporucujem jos: Cek izobilja – „alat“ koji mozemo koristiti za kreiranje izobilja u nasim zivotima. Feng Shui i cek izobilja usredsredjeni na postizanje zeljenih rezultata.
Jedan od varijanata pravljenja Mape Zelja mozete pogledati ovde (ko razume ruski :) )
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
ČITAJTE JOŠ
Mozete ostaviti komentar, ili link vaseg sajta.

Нема коментара:

Постави коментар